STEM OP SAM!

Aankomende week kun je stemmen weer stemmen op 'Swim With Sam' voor de Top 2000. En in je vrije keuze mag je ook 'Robin II' zetten. Hoe tof zou het zijn als die er ook eens een keertje in komt! Stemmen kan hier. 
Alvast bedankt namens mij en m'n moeder (en haar muisarmen). 

P.S. Je kunt ook nog steeds op 'Robin II', 'Mob Wife' en 'Incompatible' stemmen voor de Snob 2000. Dat kan via deze link

1 december 2018SNOB 2000

De stembus voor de Snob 2000 is weer geopend!  En a balladeer staat maar liefst drie keer in de keuzelijst. Met 'Robin II', 'Incompatible' en 'Mob Wife'.

Stemmen kan tot en met 4 december via deze link:

 

 

STEM OP A BALLADEER IN DE SNOB 2000

De Snob 2000 bestaat sinds 2012 en Pinguin Radio zendt ook dit jaar de lijst weer integraal uit vanaf 18 december tot en met 31 december.

24 november 2018EERSTE RECENSIE TOUR

29 september 2018

De eerste recensie van de tour is binnen. En wat voor één: "Zoals troubadours in vervlogen tijden, brengt a balladeer zijn merkbaar geëmotioneerde publiek dichtzang ten gehore, en vertelt hij over onverenigbare liaisons, de bederfelijkheid van het leven, en zaken die de onoplettende mens doorgaans over het hoofd ziet. Breekbare onderwerpen en op zijn tijd enorm confronterend."

 
Lees de volledige recensie HIER.